L’esplanada del Sant Crist, escenari de la Diada a Balaguer

09/09/2020

L’acte, amb aforament limitat, tindrà lloc a l’esplanada del Santuari del Sant Crist i comptarà amb parlaments i una actuació musical. Des de l’organització també conviden a la ciutadania a penjar la senyera als balcons 

L'esplanada del Santuari del Sant Crist serà l’escenari de l’acte organitzat per l’ANC de Balaguer en motiu de la Diada de Catalunya. La complexitat del moment sanitari que s’està vivint, ha obligat a reorganitzar l’acte i, és per això, que s’ha limitat l’aforament així com serà necessària la inscripció prèvia per tal de poder participar-hi. 

 

L’acte, que s’iniciarà sobre les sis de la tarda, tindrà un caire formal, estarà conduït per Jaume Marvà i comptarà amb parlaments i una actuació musical. L’acte serà enregistrat i es podrà seguir en directe des de Barcelona. 

 

A banda de la concentració al Sant Crist, també tindrà lloc la diada solidària, que es pot fer amb la compra de samarretes i marxandatge, així com es convida a veïns i veïnes a penjar la senyera als balcons de la ciutat.

Ariadna Sánchez