L'ajuntament de Balaguer instal·larà una plataforma elevadora al poliesportiu municipal per facilitar l'accés a les grades de les persones discapacitades

02/12/2017

L'actuació, amb un pressupost de 19.000 euros, compta amb una subvenció de 10.000 euros de l'Obra Social la Caixa. L'objectiu és que la plataforma elevadora estigui en funcionament a finals d'aquest mateix any

Aquest divendres s'ha fet la signatura del conveni entre l'Ajuntament i l'entitat financera, tot just dos dies abans del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, que es celebrarà el diumenge 3 de desembre.

Durant la signatura, l'alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, ha explicat que actualment, una persona amb cadira de rodes pot accedir a competir a la pista de l'equipament però no pot assistir com a públic a cap competició, perquè no hi ha accés adaptat a cap de les graderies. Des de l'ajuntament es va demanar una subvenció per dur a terme la millora i l'Obra Social de La Caixa es va mostrar disposada a donar aquest ajut. En aquest sentit, l'alcalde s'ha mostrat agraït per la bona predisposició de l'entitat per col·laborar en el projecte.

Per la seva banda, Albert Biosca, Director d'Àrea de Negoci de Lleida-Nord de Caixabank, ha ressaltat la importància de l'Obra Social de l'entitat i l'arrelament d'aquesta al territori, una obra social que amb l'ajut dels clients, seguiran potenciant.

Amb la signatura del conveni s'espera, a més, establir un marc de col·laboració entre la Fundació Bancària “la Caixa” i l’Ajuntament de Balaguer per afavorir el desenvolupament d'activitats culturals i socials.

D'altra banda, també aquest divendres s'ha signat la renovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Creu Roja.

Aquest conveni fa referència al centre de mediació social de Creu Roja a Balaguer, dedicat a l'atenció d'infants i joves en situació de risc, del qual l'Ajuntament en té assumida part de les despeses de funcionament. Des d'aquest espai s'atén a desenes d'infants i es realitzen activitats socioeducatives per afavorir-ne el seu desenvolupament integral.

Infolleida