Les Avellanes comptarà amb una nova piscina municipal

13/05/2021

Després d’anys reclamant-ho, el nucli de Les Avellanes comptarà, finalment, amb una nova piscina municipal que es construirà al costat de la pista poliesportiva. Actualment, aquest és l’únic dels quatre nuclis que formen el municipi que no compta amb un equipament d’aquestes característiques 

Després d’anys reclamant-ho, el nucli de Les Avellanes comptarà, finalment, amb una nova piscina municipal. Cal tenir en compte que, actualment, aquest és l’únic poble dels quatre que formen el municipi que no compta amb un equipament d’aquestes característiques. Des del consistori, que encaren el projecte amb molta il·lusió, asseguren que era un equipament necessari per dotar al municipi de més prestacions als veïns i veïnes. 

 

La nova piscina es construirà al costat de l’actual pista poliesportiva i compta amb un pressupost de prop de 210.000 euros, finançada pel PUOSC. 

 

La previsió es que la nova piscina estigui enllestida durant aquest any, tot i que, segurament no es podrà posar en marxa aquest estiu. 

Ariadna Sánchez