L’escola Gaspar de Portolà i Mont-Roig reben el distintiu d’Escola verda

30/11/2017

El passat dissabte,  dia 25 de novembre, representants de la comunitat educativa dels dos centres escolars es van traslladar fins al Museu Agbar de Cornellà de Llobregat on se’ls va fer entrega d’aquest distintiu que les reconeix com a membres del programa d’escoles Verdes.

El programa Escoles Verdes sorgeixcom un compromís per donar suport a totsels centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, elsnous reptes i valors de la sostenibilitat.

Objectius que es plantegen:

  • Ajudar les escoles a incorporar elsvalors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la seva vida diària (currículum, gestió, relacionsambl’entorn, etc.).
  • Promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seuentorn.
  • Afavorirl’intercanvi entre els centres que comparteixen uns mateixos objectius.

Aquest programa surt de la tasca conjunta que realitzen els Departaments de Territori i Sostenibilitat i el d’Ensenyament i a l’entrega de les plaques hi va asistir el Director General de PolítiquesAmbientals i medi Natural, Sr. Ferran Miralles del Departament de Territori i Sostenibilitat, i el Subdirector  General d’Innovació, Formació i Orientació, Sr. Àngel Domingo, representant el Departamentd’Ensenyament.

En acabar l’Acte es va poder gaudir de l’actuaciód’en Dani Jiménez, que va presentar alguns dels seus experiments i es va poder visitar el museu Agbar.

Infolleida