L’esplai Gaspar de Portolà celebra les desenes inscripcions a colònies

18/11/2019

El Port del Compte serà l’entorn on l’entitat viurà els 10 anys

El passat dissabte 16 de novembre, l’esplai Gaspar de Portolà va obrir les seves portes per acollir les inscripcions nº10 a colònies; una activitat que cada any omple d’il·lusió i d’educació en el lleure a desenes d’infants, joves, monitors i monitores en algun entorn de muntanya.

L’any 2011, l’esplai Gaspar de Portolà tornava a fer colònies per primera vegada. Des d’aleshores, any rere any, la llista d’admesos s’omple tant com la casa permet; fins arribar als nostres dies, fins arribar al seu aniversari: l’estiu 2020 se celebren deu anys de colònies! L’equip de quaranta-quatre monitors i monitores ja treballa ben fort, des del voluntariat, per gaudir d’un curs d’aniversari ple d’activitats i sorpreses. A més, la tralla final es viurà a les desenes colònies que ja tenen les 140 places per infants i joves cobertes. Jocs, valors, tallers, somriures, dinàmiques, rutes, abraçades, vetllades, amistat, excursions i tot plegat, envoltats de muntanya i natura. De fet, l’esplai Gaspar de Portolà també es caracteritza per canviar de casa estiu rere estiu... Què augmentin les emocions!

Podeu informar-vos de les activitats d’aniversari dels deu anys de colònies, obertes a tot el públic, al bloc de l’esplai: http://ce-gaspardeportola.blogspot.com/
Infolleida