Liderant la salut dental a la Noguera

06/11/2019

L'Institut Dental La Noguera de Balaguer fa més de 7 anys que lidera la salut bucodental a la comarca de la Noguera. Amb 8 doctors, quasi 6000 pacients tractats i més 300 metres quadrats, l’Institut està equipat amb l'última tecnologia i fan que l'Institut Dental La Noguera es consolidi com una de les clíniques de referència, amb l'objectiu de cuidar els somriures dels pacients.

Els doctors són especialistes en els últims tractaments i tecnologies i realitzen tots els tractaments d'última generació d'una forma ràpida i precisa. Així mateix, controlen els equips de radiologia que serveixen per obtenir imatges a mida real en 3D de l'anatomia bucal del pacient i els microscopis per tenir major precisió i per aconseguir major efectivitat amb els tractaments.

L'Institut Dental La Noguera és líder en implantologia gràcies a un equip capdavanter i el fet d'utilitzar una cirurgia molt poc invasiva, que garanteix una intervenció breu i una recuperació ràpida del pacient. A més, van ser pioners en l'ortodòncia invisible Invisalign®, que permet oferir una alternativa més estètica i efectiva que els tradicionals bràquets.
SEGRE.COM