Lluís Cortés rebrà la gorra d’honor del Posa’t la Gorra Balaguer

07/10/2021

Després d’una temporada amb molts èxits, Lluís Cortés, que rebrà la gorra d’honor el proper diumenge a la jornada solidària Posa’t la Gorra de Balaguer, afronta una etapa de descans per tal de poder estar amb els seus familiars i amics, això sí, amb la vista posada en nous projectes que, assegura, passaran pel món del futbol 

Descansar després d’una etapa de molta intensitat, aquest és ara el pla de Lluís Cortés què, després d’una gran temporada amb el Barça femení, vol aprofitar per passar temps amb els seus familiars i amics abans d’encarar nous projectes. 

 

Encara amb cap projecte entre mans, Cortés assegura que vol gaudir del present tot i que amb la mirada posada al futbol. 

 

Cortés destaca, també, la importància del futbol femení, assegurant que és una realitat i no una moda passatgera. 

 

En la seva etapa de descans per la seva ciutat, Cortés rebrà, el proper diumenge la gorra d’honor en la jornada solidària Posa’t la gorra, un aspecte que, assegura, li genera una gran satisfacció. 

 

Així doncs, després de tancar una temporada amb molts èxits, Cortés afronta una temporada de descans i reflexió, però sense deixar de banda nous projectes vinculats amb la seva gran passió, el futbol.

Ariadna Sanchez Ber