L’Oficina Jove de la Noguera ofereix una edició pràctica del taller d’autodefensa feminista

11/05/2022

L’Oficina Jove de la Noguera del Consell Comarcal ha organitzat pel proper 21 de maig una nova edició del taller d’autodefensa feminista, després del gran èxit de les dues edicions anteriors celebrades l’any passat, en què les places disponibles es van exhaurir en pocs dies. Una de les principals novetats d’aquest any es centra en el format del taller, molt més pràctic que els anteriors, centrant el focus en donar a conèixer i practicar algunes de les tècniques més bàsiques i senzilles per a defensar-se davant de situacions de perill. L’encarregada d’impartir la formació serà Eva Terés, professora de Hapkido, una disciplina d’arts marcials.

El taller, d’una durada de dues hores i dirigit exclusivament a dones, també vol seguir donant prioritat a la gent jove, per la qual cosa les persones que s’hi vulguin inscriure hauran de tenir una edat compresa entre els 12 i els 30 anys. Només en el cas que hi hagi places vacants s’hi podran incorporar perfils de franges d’edat superiors. El dia de la sessió és recomanable portar roba còmoda i una tovallola o una estoreta per asseure’s a terra.

Aquests tallers es van començar a celebrar l’any passat fruit d’una de les propostes del jovent de la comarca sorgides arran d’un seguit d’enquestes impulsades per l’Oficina Jove de la Noguera a través de les xarxes socials. El taller està finançat per l’Oficina Jove de la Noguera i per aquest motiu té un cost de només 5 euros, que també inclou un paquet regal amb material i productes de l’Oficina Jove. Per formalitzar la inscripció caldrà dirigir-se a la seu de l’Oficina Jove, ubicada a la primera planta de l’edifici Lapallavacara de Balaguer. Per a més informació s’haurà trucar al telèfon 973 44 75 70 o enviar un correu electrònic a [email protected].

Infolleida