Més de 300 alumnes al Dia Mundial de l’Aigua a Alòs de Balaguer

22/03/2024

En el marc del Dia Mundial de l’Aigua, prop de 300 alumnes de l’escola Els Planells d’Artesa de Segre s’han desplaçat fins a Alòs de Balaguer on han pogut conèixer de primera mà la importància que té aquest bé tan escàs. Com regar un hort, quin ecosistema hi ha dins un riu o la funció que tenen molts insectes han estat alguns dels aspectes que han pogut conèixer 

L'aigua és un bé molt preuat però escàs, aquest és un dels principals missatges que han volgut transmetre als prop de 300 alumnes que s'han desplaçat fins a Alòs de Balaguer per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua. La importància de no malgastar-la és, també, un dels aspectes claus que des de l'escola Els Planells volen posar en valor. 


Com recollien abans l'aigua, la importància de l’aigua del riu per mantenir l’ecosistema, o com regar un hort evitant el malbaratament, són algunes de les activitats a les que han participants els alumnes. 

 

Les activitats han estat realitzades per voluntaris del municipi que han volgut aportar el seu granet de sorra en la lluita contra la sequera. 

Infolleida