Neix a la província de Lleida el projecte social “Il·lusió per la vida”

11/06/2018

Un grup de quatre persones de la Llar-residència de Sant Joan de Déu Terres de Lleida amb diferents inquietuds, s'han agrupat fa unes setmanes, per donar a conèixer tot tipus d'informació relacionada amb l'àmbit de la Salut Mental. Del resultat d'aquesta agrupació ha sorgit la creació d'un bloc informatiu i participatiu amb l'objectiu de millorar la informació i la interacció dels diferents serveis, entitats i noves propostes relacionades amb l'àmbit, en la província de Lleida. 

A través d'experiències vitals, s'havia detectat una mancança respecte al coneixement dels serveis, el que representa tenir una malaltia mental i les eines que s'estan duent avui en dia. 

Aquest grup de quatre activistes pretenen aportar una visió positiva i esperançadora, minimitzant l'estigma social que hi ha avui en dia envers les malalties mentals. El bloc donarà a conèixer el conjunt de serveis de salut mental de la demarcació de Lleida, entrevistes a professionals i un directori de serveis, un espai de participació amb opinions i un altre d'actualitat. El projecte s'anomena "Il·lusió per la vida" i el podreu cercar a: https://illusioperlavida.wordpress.com

Infolleida. FOTO: ElMercadal