Presentació de les aules de formació de la Noguera a Vallfogona de Balaguer 

13/09/2018

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va presentar el passat 12 de setembre les Aules de Formació de la Noguera a Vallfogona de Balaguer, municipi on es faran per primera vegada. Amb la de Vallfogona ja són cinc les Aules de Formació a la Noguera que s‘impartiran aquest curs 2018-2019, ja que el curs 2016-2017 es va iniciar a Menàrguens, el curs passat a Bellcaire d’Urgell i Térmens i aquest curs a Ponts i Vallfogona de Balaguer. La voluntat del Consell Comarcal de la Noguera és poder atansar les Aules de Formació a tots els municipis de la comarca que estiguin interessats en aquest projecte.

Les Aules de Formació de la Noguera consisteixen en un cicle de conferències obertes a tothom, impartides per professors/es i també especialistes en diferents matèries, que es combinen amb diverses sortides d’interès cultural i lúdic.

A Vallfogona de Balaguer començaran el dia 4 d’octubre de 2018, a les 17.30 h, a la sala d’actes de l’Ajuntament, i s’ha preparat un programa amb una conferència al mes d’octubre a juny, on es parlarà de tècniques de relaxació, l’univers, oficis antics, mitologia grega, bolets i tòfones, i sobre què cal saber sobre el dolor. Una altra de les sessions estarà dedicada a conèixer l’Arxiu Comarcal de la Noguera i quins fons de Vallfogona de Balaguer conserva. Per participar-hi cal inscriure-s’hi i pagar la quota de 10 € a la Junta de l’Associació Esplai de la Gent Gran “La Vall” de Vallfogona de Balaguer. La quota no inclou les sortides.
Infolleida