Programació especial per Setmana Santa a Seró Espai Transmissor 

02/04/2021

Seró Espai Transmissor ha ampliat les visites i activitats coincidint amb les vacances de Setmana Santa i l’ampliació de la mobilitat. Des del centre esperen poder mantenir les portes obertes a partir d’ara i oferir, així, visites continuades al seu espai 

Aprofitant les vacances de Setmana Santa i l’ampliació de mobilitat arreu de Catalunya, el centre Seró Espai Transmissor ha ampliat la seva oferta de visites i activitats. Així, els visitants han pogut conèixer de més aprop la prehistòria amb tallers familiars com la realització de bisuteria prehistòrica. 

 

El centre Seró Espai Transmissor convida els visitants a apropar-se a les comunitats prehistòriques de la vall del Segre a través del món funerari, en un entorn que parteix de la comprensió i la reflexió del territori dins un espai arquitectònic singular, guardonat amb el premi FAD d’arquitectura el 2013. 

 

Així doncs, Seró Espai Transmissor ha pogut reobrir les seves portes aquest mes d’abril, després d’estar tancat des del gener, a l’espera de poder mantenir-se obert i no haver de tornar a tancar les seves instal·lacions.

Ariadna Sánchez