Prova pilot amb contenidors tancats a Les Avellanes

05/03/2021

La prova pilot, que s’inicia aquest mes de març al nucli de Les Avellanes, consisteix en substituir els contenidors oberts actuals per uns contenidors tancats que només es podran obrir amb una targeta identificativa. La prova s’inclou en les actuacions que el Consell Comarcal de la Noguera ha previst per millorar les xifres del reciclatge a la comarca 

L’Àrea de Gestió de Residus del Consell Comarcal de la Noguera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Avellanes i Santa Linya, ha iniciat una prova pilot de recollida de residus per millorar el percentatge de reciclatge. L’actuació consisteix en substituir els contenidors oberts actuals per uns contenidors tancats que només es poden obrir amb una targeta identificativa vinculada a cada habitatge del nucli de Les Avellanes. 

 

Amb aquesta actuació, es pretén valorar la incidència en el percentatge de selecció de residus d’aquest sistema de contenidors tancats, ja que amb el sistema actual es difícil augmentar aquest percentatge a nivell comarcal. 

 

La prova pilot, que s’inicia aquest mes de març, s’inclou dins les actuacions que el Consell Comarcal ha previst durant el 2021 per millorar les xifres en la recollida selectiva de la Noguera.

Ariadna Sánchez