Quatre detinguts i 4.978 plantes de 'maria' decomissades a la Noguera

22/05/2023

La Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra han arrestat aquesta setmana quatre persones i han decomissat 4.978 plantes de marihuana en sengles operacions policials dutes a terme a la Noguera. La Guàrdia Civil va arrestar dimarts dos homes de nacionalitat albanesa com a presumptes responsables d’una plantació de marihuana en una zona abrupta i de difícil accés a prop del pantà de Camarasa. Va decomissar un total de 3.650 plantes de marihuana (3.550 de mida petita i 100 de mida mitjana) i 1.137 esqueixos de la mateixa planta dins d’un hivernacle. Tenien un campament i una bomba elèctrica per agafar aigua del pantà.

Per la seua part, els Mossos van detenir dijous un home de 61 anys a Preixens i una dona de 54 anys a les Ventoses com a presumptes responsables de sengles plantacions ocultes en cases d’aquests pobles. Als immobles hi havia espais adaptats per a les plantacions. En una casa del carrer Muralla de Preixens van trobar 724 plantes i en un habitatge del carrer Basseta de les Ventoses n’hi havia 604 més (fins a 1.328 en total).

Tenien la llum punxada i la investigació continua oberta ja que la similitud d’ambdós plantacions apunta que produïen per a la mateixa persona i no descarten noves detencions.

SEGRE.COM