Setmana plena d'activitats infantils a la Biblioteca d'Artesa de Segre 

22/02/2019

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre ha programat aquests dies diverses activtats infantils.

El dissabte 16 de febrer part dels participants del taller familiar sobre òpera van anar al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès a veure l’adaptació infantil de l’òpera El jove barber de Sevilla de Rossini. Unes setmanes abans, Maria José Anglès, divulgadora musical amb molta experiència i membre de Musicològics va conduir una activitat al voltant 
d’aquesta òpera. Aquesta iniciativa forma part d’un projecte pilot del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona a través del projecte Petit LiceuBIB.

El dimecres 20 de febrer i dins el projecte Biblioteques amb DO, on la biblioteca participa des de fa 5 anys, es va celebrar una hora del conte especial, en Blai Castell de la Companyia de Teatre Mai Tant Teatre per a Tothom va explicar dos contes relacionats amb el món del vi. En acabar els assistents van poder berenar pa, vi i sucre. El vi era del celler Arió de Boada, celler convidat per la biblioteca en aquest certamen. El celler forma part de la DO Costers de Segre subzona Artesa de Segre.
Infolleida