Sorigué, primera constructora catalana en obtenir les certificacions en Compliance Penal i Responsabilitat Social d’AENOR

11/12/2019

A més, durant 2019 la majoria de les empreses Sorigué van obtenir la certificació en Responsabilitat Social conforme l'estàndard IQNet SR10, primer estàndard internacional del sistema de gestió de la responsabilitat social empresarial

La presidenta de Sorigué, Ana Vallés, ha rebut aquest dimarts 10 el certificat d’AENOR en Compliance Penal, que acredita que 19 empreses del grup empresarial tenen integrat un sistema de gestió, sota la norma UNE 19601, que garanteix que l'activitat de les empreses Sorigué es desenvolupa d’acord amb les normes legals, polítiques internes, Codis Ètics sectorials i qualsevol altra disposició que estiguin obligades a complir o hagin subscrit voluntàriament.

El lliurament del certificat ha estat realitzat per Eva Subirá, directora d’AENOR Catalunya  a la seu de Sorigué a Barcelona.

D'aquesta forma, el grup empresarial Sorigué es transforma en la primera constructora catalana a obtenir dues certificacions de referència: Compliance Penal i Responsabilitat Social conforme l'estàndard internacional IQNet SR10, aquesta última obtinguda pel grup el 2017.

L'obtenció d'aquesta nova certificació, que marca un fet diferencial en el sector, reafirma el compromís de Sorigué pel compliment del marc legal, la prevenció de delictes i el creixement responsable, un dels pilars del seu Pla Estratègic, que busca assegurar el desenvolupament sostenible del grup. La certificació en Compliance Penal abasta el 94,8% del volum de negoci del grup i el 91,7% del seu equip humà.

“Estem molt satisfets per l'obtenció d'aquesta nova certificació que suposa l’assoliment d'un dels objectius més importants del nostre Pla Estratègic 2020: el compromís amb el negoci responsable i la sostenibilitat”, ha dit Ana Vallés durant l'acte de lliurament del certificat.

Infolleida