Tercera edició del Programa d’Habilitats Parentals del Consell Comarcal de la Noguera

06/02/2019

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha impartit la tercera edició del Programa d’Habilitats Parentals, en el qual han participat un total de 5 famílies amb infants de 6 a 10 anys. Aquest programa s’ha estructurat en 12 sessions de 2 hores de durada. En dos de les sessions van participar els fills i les filles i s’hi va treballar la comunicació eficaç i l'organització quotidiana de la vida familiar.

Aquest programa ofereix eines als pares i mares per manejar situacions quotidianes amb els seus fills/es, i alhora potencia aspectes decisius en la generació de les dinàmiques i relacions familiars. Els pares i mares hi adquireixen estratègies personals, emocionals i educatives que els permeten implicar-se d’una manera eficaç en la construcció d’una dinàmica de convivència familiar positiva i en el desenvolupament de models parentals adequats per a infants i joves.

L'equip dels Serveis Socials valora positivament aquesta formació i ja s’està treballant en noves edicions a nivell de comarca.
Infolleida