Territori analitzarà la viabilitat de transformar la C-53 en una carretera 2+1 per afavorir la seguretat

20/03/2023

El Departament impulsa el projecte per a construir una rotonda en l’encreuament amb les carreteres LV-3028 i LV-3344 a la Fuliola i Castellserà, i estudiarà la millor solució tècnica per a l’encreuament de la LV-3331 a Penelles

El Departament de Territori analitzarà la viabilitat de transformar la C-53 entre Balaguer i Tàrrega en una via 2+1 per afavorir-ne la seguretat i la fluïdesa en la circulació. El secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla, ho va exposar ahir a la tarda en una reunió que va mantenir, juntament amb la delegada del Govern a Lleida,Montse Bergés Saura, amb els alcaldes de Castellserà, Marcel Pujol Coll, Penelles, Eloi Bergós i Farràs, i la Fuliola, Jaume Ferrer Carrera.

En paral·lel, el Departament impulsarà el projecte de construcció d’una rotonda a l’encreuament de la C-53, a la Fuliola i Castellserà, amb les carreteres LV-3028, de Castellserà i l’LV-3344, d’Ivars d’Urgell, i estudiarà la millor solució tècnica per a l’encreuament de la LV-3331 a Penelles.

A més, en les properes setmanes s’analitzaran i es duran a terme mesures per reforçar la seguretat d’aquests encreuaments mentre no es facin efectives les mesures estructurals.

Infolleida