Torna la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’

31/05/2023

Les dues associacions de comerciants de la ciutat conjuntament amb la Paeria de Balaguer, han presentat avui la campanya per a la promoció del comerç ‘Compra i descobreix Catalunya’

Aquesta és la 13ª edició d’un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català per donar suport al comerç de proximitat i donar a conèixer els municipis organitzadors. Així, durant tot el mes de juny les persones que comprin als comerços adherits, els quals estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya, podran guanyar diversos premis consistents en experiències d’un o dos dies per a dues persones en algun de les trenta-quatre poblacions que participen.

Els principals objectius de la campanya són donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. Igualment, el treball en xarxa permet compartir recursos, experiències, coneixements i formes de fer per aconseguir els objectius comuns. La col·laboració entre administracions, comerciants i teixit associatiu genera un efecte multiplicador que arriba més enllà de l’àmbit local, abarateix costos, i sobretot, dona suport als municipis més petits.

Amb l’adhesió de més municipis organitzadors es poden oferir més premis a repartir i més incentius per comprar durant la campanya, afavorint la dinamització comercial. Al mateix temps els premis també afavoreixen la descoberta de pobles i ciutats de Catalunya.

 

 

Infolleida