Tret de sortida al nou curs “Presentació de vins i begudes de la DO Costers del Segre”

05/06/2023

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, La Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre han impulsat conjuntament una formació per donar a conèixer i promocionar els vins de la DO Costers del Segre. Sota el títol Presentació de vins i begudes de la DO Costers del Segre, el curs, que ha donat el tret de sortida aquest dilluns, està dirigit a professionals de l’hostaleria, botigues especialitzades i enoturisme del territori

Són els dotze participants de la primera edició del curs “Presentació de vins i begudes de la DO Costers del Segre”, un curs adreçat a professionals del sector i que pretén posar valor els vins d’aquesta DO. Així, el curs va sorgir per tal de dotar de més eines per conèixer el vi als professionals del sector. 


En concret, el curs es desenvolupa durant tres dies que permetran als assistents conèixer i aprofundir en diferents aspectes de tot el que envolta el món del vi. 

 

Així, gràcies a aquest nou curs, els participants podren descobrir i aprendre a presentar les diferents propostes de la DO Costers del Segre, tenint en compte els gustos del turista que visita el territori, així com poder identificar el perfil dels clients, tot per tal de seguir potenciant aquesta DO. 

Ariadna Sanchez Ber