Vacunació massiva per a majors de 16 anys a Balaguer

19/07/2021

Una vegada més, el casal Lapallavacara s’ha convertit en un punt de vacunació, en aquest cas, però, per a persones majors de 16 anys. Així, en un degoteig constant, s’han desplaçat fins a Balaguer per rebre la primera dosi de la vacuna Pfizer en un moment que, amb els indicadors de la pandèmia, el Paer en cap de Balaguer va apuntar que la capital de la Noguera hauria d’entrar, també, als municipis als que se’ls ha aplicat el toc de queda 

En un degoteig constant, les persones majors de 16 anys han acudit, aquest dilluns, a la vacunació massiva de Balaguer. Així, el casal Lapallavacara ha estat, una vegada més, un punt de vacunació de persones arribades d'arreu. La gran resposta a la campanya de vacunació per als joves majors de 16 anys, ha fet que, en alguns casos, no s'hagi trobat hora al punt de vacunació més proper al municipi de residència i, amb ganes de rebre la seva dosi de la vacuna, s’han hagut de desplaçar a Balaguer, fins i tot, des de Badalona. 

 

En un moment en el que la situació de la pandèmia ha obligat a posar noves mesures, com el toc de queda, els joves asseguren que, per ells, és important vacunar-se, no només per protegir-se ells, sinó també, per donar una millor imatge d’aquest col·lectiu. 

 

Precisament, i en resposta a aquestes noves mesures aplicades i els indicadors de la pandèmia, el Paer en Cap de Balaguer va afirmar que Balaguer hauria d’entrar, també, en els municipis als que se’ls ha implantat el toc de queda per poder frenar, així, els contagis a la ciutat.

Ariadna Sanchez Ber