Xerrada amb Xavier Bosch a la Biblioteca d'Artesa de Segre

03/12/2018

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d'Artesa de Segre, el divendres 30 de novembre, va convidar a l'escriptor i periodista, Xavier Bosch.

La xerrada-col·loqui va girar al voltant dels seus llibres. El nombrós públic va gaudir amb les explicacions i anècdotes més intimes de Bosch, de la faceta periodística i de les seves passions, el Barça i de la literatura.

Xavier Bosch va guanyar el Premi Sant Jordi el 2009 amb la seva primera novel·la "Se sabrà tot", un thriller ambientat amb la Barcelona actual. El 2015 va guanyar el premi Ramon Llull amb "Algú com tu", el seu últim llibre publicat és "Nosaltres dos" el 2017.

La xerrada va acabar amb un col·loqui amb els assistents, l'autor va transmetre sensibilitat i honestetat i es va posar a tots a la butxaca.

La xerrada-col·loqui es va fer gràcies al programa de la Institució de les Lletres Catalanes, Lletres en Viu, que apropa els els escriptors als seus lectors. D'aquest programa se'n beneficien nombrosos clubs de lectura de les biblioteques.

Per l'ocasió el Club de lectura de la Biblioteca d'Artesa de Segre va llegir de Bosch, "Se sabrà tot", " Nosaltres dos" i " Algú com Tu".
Infolleida