XXIII edició del Mercat de les Rebaixes d’estiu

03/08/2017

L’Associació de Comerciants de Balaguer 2021, com és habitual per aquestes dates organitza  la XXIII edició d’aquest Mercat de les Rebaixes d’estiu.

El proper divendres 4 d’agost,   tindrà lloc al Passeig  de l’Estació de Balaguer el Mercat de les Rebaixes d’estiu com ja estem acostumats any rere any, l’horari serà de 10:00 del matí a les 20:30 del vespre.

Es un mercat molt implantat i esperat pels clients i consumidors, on l’oferta i els descomptes son molt bons i producte de temporada. Està previst que hi participin més de 35 parades,  les quals muntaran la seva parada i oferiran una gran varietat  de productes com roba home-dona, llenceria, sabates, roba juvenil infantil, per la llar, complements, ferreteria,  objectes de regal i un gran ventall de productes i el millors descomptes, per tal d’aconseguir l’objectiu del mercat ,  liquidar els estocs de temporada. 

 

Aquest any totes les compres tindran un tiquet regal per fer un tast de Lo Pernil de Ponent, producte de la nostra terra  i comarca i  patrocinador d’aquest Mercat.

Infolleida