Àger busca guies turístics per mostrar la col·legiata de Sant Pere

04/03/2019

L’ajuntament d’Àger busca guies turístics per fer les visites guiades a la col·legiata de Sant Pere i al centre de la població. L’objectiu és cobrir les tres places de guies que el consistori tenia per als caps de setmana durant tot l’any. L’alcalde, Lluís Ardiaca, va explicar la necessitat de tres persones que tinguin coneixements sobre la història d’aquest temple medieval i del municipi.

L’oferta és per als dissabtes a la tarda i els diumenges al matí des del mes de març fins a l’octubre. Ardiaca va explicar que en poques setmanes tres dels guies han deixat el lloc de treball per motius personals i ara “és necessari cobrir aquestes places”.

Per aquesta raó, el consistori ha fet una crida perquè els interessats presentin la seua oferta al consistori. “Si hem d’anar a fora d’Àger a buscar guies hi anirem, però la col·legiata s’obrirà al públic i a les visites”, va afirmar Ardiaca.

El públic interessat a accedir al temple ha d’abonar 4,5 euros per entrada i inclou un servei de guia. També es poden fer visites per a grups amb descomptes si són de més de vint persones.

Segre