Àger crearà una ruta geològica pel municipi

22/06/2021

Basada en el llibre “Guia dels punts d'interès geològic de la Vall d’Àger” del geòleg Joan Rosell, l’Ajuntament d’Àger posarà en marxa una nova ruta geològica del municipi. Amb aquesta es pretén posar en valor el patrimoni i origens geològics de la vila així com atraure nou turisme  

De la mà del Geoparc Orígens, l’Ajuntament d’Àger crearà una ruta geològica pel municipi basada en el llibre “Guia dels punts d’interès geològic de la Vall d’Àger” de Joan Rosell. Així, aquesta nova ruta permetrà descobrir i explorar el patrimoni a través de diferents itineraris que expliquen la història de la terra. 

 

Aquest nou itinerari geològic, que es posarà en funcionament en les properes setmanes, se suma a les diferents rutes culturals que el municipi ofereix als visitants, com el recorregut per la Col·legiata de Sant Pere d’Àger o les visites guiades pel nucli antic de la vila. 

 

Així, amb aquesta nova ruta, el consistori de la vila espera no només atraure turisme cap al municipi, sinó també posar en valor el seu patrimoni i orígens geològics.

Ariadna Sanchez