Àger vol convertir el nucli de la vila en zona de vianants 

22/11/2020

L’increment de turistes, la complexitat dels carrers i la presència constant de vehicles pel centre de la vila, ha portat a l’ajuntament d’Àger a estudiar la transformació del nucli de la vila en una zona per a vianants. En el mateix sentit, l’ajuntament ha adquirit i habilitat un nou aparcament a l’exterior 

Davant l’increment de turismes i tenint en compte la complexitat dels carrers, Àger vol convertir el nucli de la vila en una zona per a vianants. La transformació permetria més seguretat als vianants evitant la presència de turismes per l’interior de la vila, uns vehicles que haurien d’autrar-se al nou aparcament adquirit recentment per l’ajuntament. 

 

En el mateix sentit, des del consistori estan a l’espera d’ajudes per poder habilitar l’edifici de Gaspar de Portolà per transformar-lo en pisos de lloguer. 

 

Àger s’ha convertit, amb el pas del temps, en una destinació turística molt important de la Noguera és per això que, des del consistori, demanen també una millor connexió amb l’estació de trens, ubicada a 9 quilòmetres del nucli urbà. 

Ariadna Sánchez