Allotjaments turístics poden començar a obrir portes amb la fase 1

17/05/2020

Tot i que la fase 1 permet a hotels, càmpings o cases rurals poder començar a obrir portes, molts d’ells asseguren que encara no els compensa tornar a la feina 

Arriba la fase 1, i amb ella l’autorització de reobertura per als allotjaments rurals. Tot i això, molts d’ells continuen pendents del desconfinament definitiu i la recuperació de la plena mobilitat dels habitants de l’àrea metropolitana de Barcelona i la resta del país per reprendre de forma efectiva la seva activitat. Cal remarcar, però, què el nou escenari que dibuixa la crisi del coronavirus podria afavorir el turisme de proximitat, fet que permetria contribuir a reactivar el sector. 

 

La reactivació del sector, però, serà lenta i, malgrat que hotels, càmpings o cases rurals ja poden començar a obrir portes en la fase 1, la majoria d’establiments asseguren que encara no els compensa tornar a la feina, i esperaran a més endavant. 

 

Cal tenir en compte que molts d’aquests allotjaments rurals, però, són negocis familiars i complementaris a altres activitats, fet que, en molts casos, ha evitat mals majors.

Ariadna Sánchez