Aprovat l’avanç del PDU de les activitats de càmping

26/03/2019

El document se sotmetrà a informació pública, en paral·lel a l’inici de la tramitació ambiental

La Comissió de Política Territorial i d’Urbanisme de Catalunya ha aprovat el document d’objectius, propòsits i avanç del Pla director urbanístic de les activitats de càmping. La proposta del Pla és l’ordenació dels nous establiments de càmping en els espais oberts sota criteris territorials, urbanístics i d’integració paisatgística, amb la finalitat d’assolir una implantació de les activitats que sigui sostenible des dels punts de vista ambiental, social i econòmic.

 

El Pla director urbanístic, pretén garantir que la ubicació en el territori i les condicions dels establiments s’adeqüin en tot moment a les capacitats d’acollida de cada indret, definint condicions diferenciades segons cada territori.

 

Cal tenir en compte, però, que, en el Pla, s’ha diferenciat els campaments de joventut regulats i, també, aquelles actuacions que per la seva naturalesa deixen de ser pròpies dels espais oberts i, per tant, de l’activitat de càmping i passen a ser establiments hotelers que cal situar en assentaments urbans.

Ariadna Sánchez