Arrenca una nova temporada del Tren dels Llacs

03/04/2021

El Tren dels Llacs, que s’ha tornat a posar en marxa aquest dissabte, permet als viatgers gaudir de la natura sense baixar del vagó. En un viatge que uneix Lleida i la Pobla de Segur, el tren recorre un total de 89 quilòmetres. La temporada s’allargarà fins el proper 30 d’octubre 

L’històric Tren dels Llacs s’ha tornat a posar en marxa aquest dissabte traslladant els viatgers al bell mig de la natura sense baixar del vagó. L’experiència s’inicia a partir del propi viatge on, gràcies a l’estètica clàssica d’un autèntic ferrocarril dels anys 60, fa retrocedir en el temps als viatgers. 

Aquest servei turístic, que va néixer l’any 2009 amb l’objectiu de convertir-se en un referent que contribueixi a la dinamització econòmica de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà, uneix Lleida i la Pobla de Segur en un recorregut de 89 quilòmetres, entre els que es circula per 40 túnels i 58 ponts. Una experiència ben diferent que apropa el viatger a gaudir dels paisatges que envolten aquests espais, com la serra del Montroig o el Montsec. 

Així, el Tren dels Llacs circularà tots els dissabte fins el proper 30 d’octubre, en una temporada en la que s’estrena, també, un nou lloc web que incorpora el servei de venda anticipada de bitllets, de manera que les persones usuàries es podran assegurar la disponibilitat del trajecte el dia que desitgin realitzar la seva visita.

Ariadna Sánchez