Balaguer, inici de la Ruta de la Llum de Catalunya en la nova edició de la Setmana del Turisme Industrial

03/10/2019

Del 2 al 10 de novembre museus, centres d’interpretació i empreses oferiran gairebé un centenar d’activitats arreu del territori

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) organitza enguany la quarta edició de la Setmana del Turisme Industrial. Es tracta d’una una oportunitat molt especial per a descobrir el més interessant del nostre patrimoni industrial d'una manera diferent.

Del 2 al 10 de novembre, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses programaran gairebé un centenar d’activitats perquè els visitants puguin descobrir de primera mà com es fan les coses.

Una de les activitats estrella de la Setmana del Turisme Industrial és el Bus a Cegues. Es tracta d’un recorregut sorpresa amb activitats per diverses localitats i equipaments catalans associades a la xarxa.

El gran èxit d'anteriors edicions ha fet que l'activitat segueixi creixent. Aquest any oferirà deu rutes diferents el dia 2 de novembre, incloent un cap de setmana a cegues els dies 9 i 10 de novembre. L’únic que saben els participants abans de l’activitat és el nom de la ruta, l’hora de sortida i la d’arribada. Balaguer ha estat una de les vuit ciutats escollides des de les quals s’inicia una ruta, la “Ruta de la Llum de Catalunya”.

Les primeres 500 persones que s’apuntin a través de www.xatic.cat podran escollir, per només 4€, la ruta que vulguin. Podran gaudir d’un dia diferent i descobrir totes les
sorpreses que els esperen a través del bus de la XATIC.
Infolleida