Balaguer prepara una edició especial de la Fira Medieval Harpia 

17/09/2020

La Paeria de Balaguer ha ajornat la celebració del 10è aniversari de l’Harpia a l’any 2021. Tot i això, i per no perdre l'essència de la Fira, enguany es celebrarà una jornada diferent el proper 3 d’octubre 

La situació marcada per la pandèmia ha obligat a la Paeria de Balaguer a reorganitzar la Fira Medieval Harpia, ajornant per l’any vinent la celebració del desè aniversari per tal de no limitar l’ampli programa d’activitats previst. Tot i això i per tal de no perdre l’essència de l’Harpia, es donarà un caire diferent a la celebració de la II Jornada rei Pere el Cerimoniós, prevista pel dia 3 d’octubre. 


Així doncs, el matí de la jornada estarà dedicat al 600 aniversari de la mort de la comtessa Margarida de Montferrat, en el marc del qual es presentarà el mural dedicat a la comtessa. A la tarda la jornada es traslladarà a la plaça del Pou on tindrà lloc la proposta “Història sota els porxos”. 

 

Per tal de posar punt final a l’Harpia 2020, tindrà lloc la “nit de tavernes” a la plaça del Mercadal, on es podrà sopar amb acompanyament musical.

Ariadna Sánchez