Balaguer torna a l’època medieval amb l’Harpia 

04/06/2023

Balaguer ha tornat a l’època medieval aquest cap de setmana amb la celebració de l’Harpia. Un campament medieval, batalles de cavallers, o recreacions històriques han estat algunes de les propostes que els visitants han pogut gaudir. El certamen ha fet, també, una aposta pels més menuts amb un ampli nombre d’activitats i tallers 

Els hi ensenya l’ofici de cotonera, un ofici que actualment gairebé no existeix. Igual que el d’escloper o el de ceramista. Aquest cap de setmana, però, s’han aplegat tots a la Mostra d’Antics Oficis de Balaguer, que ha omplert la ciutat en motiu de la fira medieval Harpia. Així, infants han pogut conèixer, de primera mà, com es treballava antigament. 

 

Un mercat medieval, recreacions històriques, batalles de cavallers… tot un conjunt d’activitats que han permès a la capital de la Noguera mostrar el seu passat medieval. 

 

Des de l’organització s’ha volgut fer, enguany, una aposta pels més menuts amb una amplia programació infantil, amb activitats, tallers, jocs o cercaviles, així com s’ha volgut implicar bars i restaurants de la ciutat amb propostes com una ruta de tapes medievals.

Ariadna Sanchez Ber