Bellcaire d’Urgell inaugura la remodelació del passeig i la plaça de la Urbanització Antoni Gaudí i celebra la Festa de les Cassoles

09/09/2019

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha presidit aquest dissabte la inauguració de la remodelació del passeig i la plaça de la Urbanització Antoni Gaudí de Bellcaire d’Urgell i posteriorment ha participat en el tradicional Sopar de la Festa de les Cassoles, en el marc de la Festa Major de la localitat.

Talarn ha arribat a l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell, on ha estat rebut per l’alcalde, Jaume Montfort, per la resta del consistori municipal i l’Ester Guarné, vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera. Després de signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, s’han traslladat a peu al passeig i a la plaça de la Urbanització Antoni Gaudí per inaugurar la seva remodelació.

En el seu discurs, Joan Talarn ha assegurat que les places, “són els centres neuràlgics dels pobles i cal tenir-les i recuperar-les”, com s’ha fet amb la plaça de la Urbanització Antoni Gaudí. Així, ha definit aquests espais com “centres de confluència on es forma la identitat del poble”.

El president de la Diputació de Lleida ha explicat que aquestes obres, que s’han finançat a través del fons del Pla d’Inversió Local de la Diputació, “són un exemple de la feina que realitza la Diputació”. Així, Joan Talarn ha manifestat que “treballem perquè tots els pobles tinguin unes subvencions i unes ajudes justes, equitatives i transparents, ja que els pobles són verdaders governs locals i han de tenir els recursos necessaris per tirar endavant aquests projectes que necessiten els veïns i veïnes”.

Posteriorment, el president de la Diputació de Lleida ha participat en el tradicional Sopar de la Festa de les Cassoles, que ha tingut com a escenari al Poliesportiu Municipal i que ha acollit aproximadament mig miler de persones. Tots els actes s’han emmarcat dins la Festa Major de Bellcaire d’Urgell, que se celebra del 5 al 9 de setembre.

Infolleida