Bon cap de setmana!

15/12/2017

No teniu plans per aquest cap de setmana? Us deixem algunes propostes!

Són molts els municipis que, aquest cap de setmana, es vestiran de solidaritat amb activitats per tal de recaptar fons per la Marató de TV3. Pel que fa a Balaguer, les activitats que es podran dur a terme són:

  • Dissabte, dia 16 de desembre:

Durant el matí classes de Spinning i Campionat de Crossfit. Donatiu: la voluntat. Lloc: Gimnàs Punt d’Esport. Ho organitza: Punt d’esport Balaguer. A partir de les 18 h bingo solidari amb la col·laboració dels comerços de la ciutat. Lloc: escola Gaspar de Portolà. Ho organitza: AMPA i Escola Gaspar de Portolà

A les 11.00 h, 12.30 h i a les 17.00 h i 18.30 h marató de Concerts amb diferents audicions musicals per part dels alumnes. Lloc: sala del Centre Cívic (Carrer Miracle, 23) Ho organitza: Escola Municipal de Música de Balaguer.

  • Diumenge, dia 17 de desembre:

A partir de les 11 h bastonets i bastonada a les malalties infeccioses. Confecciona un bonic fermall o clauer fet amb bastonets de fusta. Seguidament combatrem el fred aprenent a ballar bastons i amb infusions d’herbes. Tot per 1€. Organitza: Ball de bastons del Casal Pere III. Lloc: passeig de l'Estació.

Durant tot el matí, taller de trenetes i polseres de fil. A càrrec de Creu Roja Joventut La Noguera. Lloc: passeig de l'Estació.

A les 11.30 h actuació itinerant del grup Batucada de l’Escola Municipal de Música Patakada Balaguer. Lloc: passeig de l'Estació.

A partir de les 11:00 h penja't la motxilla i allunya't de les infeccions! Donatiu: 2€. Organitza: Creu Roja La Noguera, Mans Unides i Associació Comerciants ACB 2021. Lloc: passeig de l'Estació.

D’11.00 h a 13.00 h 7a xocolatada solidària I VII Concurs d’ornamentació d’arbres i material de Nadal reciclat per part de les diferents escoles, a favor de la Marató. Donatiu: 1€. Organitza: Associació Comerciants de Balaguer Comercial ACB. Lloc: passeig de l'Estació.

A partir de les 11:00 h samarretes solidàries. Venda de butlletes a 1€ per el sorteig de dues samarretes del FB Barcelona i cistella de Nadal. Organitza: Penya Barcelonista de Balaguer i Comarca. Lloc: passeig de l'Estació.

D’11.00 h a 14:00 h obrim la caixa de les Diver Manualitats. Els nens podran fer tallers de postals nadalenques, de decoracions per l’arbre de Nadal i manualitats nadalenques amb pinyes conduït per tècnics especialitzats. Donatiu: 1€. Lloc: passeig de l'Estació.

D’11:00 h a 14:00 h que boti la Marató! Durant tot el matí, tots els nens i nenes que ho desitgin podran gaudir d’una bona estona saltant i botant per una bona causa. Donatiu: 1€. Organitza: centre d’Esplai Gaspar de Portolà. Lloc: passeig de l'Estació.

A les 11:00 h taller didàctic per la Marató. Donatiu: 1€. Ho organitza: Colla gegantera i grallera de Balaguer. Lloc: passeig de l'Estació.

D’11.00 h a 13.00 h fes-te bomber per la Marató! Possibilitat de pujar al camió i fer de bomber per una estoneta. Lloc: plaça del Mercadal. Donatiu: 1 €. Ho organitza: Parc de Bombers de Balaguer.

A les 12.00 h ballem country per La Marató! Els components del grup de country Punta Taló ens ensenyaran les seves habilitats en aquest ball. Ho organitza: Grup country Punta Taló. Lloc: passeig de l'Estació.

A les 12:30 h flashmob de la Marató, a càrrec de la Xemeneia - Espai de Dansa Moviment o Creació de Balaguer. Lloc: passeig de l'Estació.

A les 13.00 h actuació itinerant del grup de percussió Bandelpal de Balaguer. Lloc: passeig de l'Estació.

A partir de les 16.00 h festival de Nadal Martí i el Pessebre. L’escola organitza un festival de Nadal on hi participen els alumnes des de la llar fins a l’ESO. Donatiu: La recaptació del Festival. Lloc: Escola Vedruna Balaguer

A les 18:00 h marató artística amb l’actuació de diferents grups i entitats de la ciutat. Lloc: Teatre Municipal. Donatiu: 3€. Ho organitza: Comissió Organitzadora per La Marató.

 

Pel que fa a la cartellera de cinema, “Star Wars” serà la pel·lícula que es podrà veure aquest cap de setmana a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer.

Ariadna Sánchez