Bona previsió turística pel Pont de la Constitució

30/11/2018

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació a les comarques del Pirineu de Lleida, del 6 al 9 de desembre, que podria oscil·lar al voltant del 70 % de mitjana, tot i que es produiran puntes de major ocupació entre el divendres i el dissabte que podrien arribar al 90 % d’ocupació

El Patronat de Turisme de la Diputació preveu una bona ocupació als hotels, les cases de turisme rural i els apartaments, com també en el sector del càmping en la modalitat d'allotjament en bungalous i a les segones residències. De fet, s’espera que durant aquests 4 dies de pont el conjunt de les comarques del Pirineu de Lleida amb estacions d'esquí obertes tindran una bona ocupació i esdevindran una de les primeres destinacions de neu de l'Estat espanyol.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una mitjana d'ocupació turística al Pirineu de Lleida que podria estar al voltant del 70 %. El fet que moltes empreses no facin pont aquest divendresfarà minvar el nombre de turistes amb 4 dies d’estada i la millor ocupació tindrà lloc la nit del divendres 7 i el dissabte 8, quan es podria arribar a assolir en alguns indrets ocupacions al voltant del 90 % a les zones turístiques de la demarcació de Lleida.

Per sectors, l'hoteleria preveu arribar a una mitjana d’ocupació del 70 % a les comarques del Pirineu de Lleida durant els 4 dies de pont, amb una major ocupació el divendres i el dissabte.

Pel que fa al turisme rural, tindrà un comportament homogeni en el conjunt de la demarcació de Lleida, tant a les comarques del Pirineu com a les de la plana de Lleida, que podria tenir una mitjana d'ocupació també situada al voltant del 85 %. A la zona del Pirineu aquesta ocupació estarà al voltant del 90 % i a les comarques de la plana, sobre el 80 %. Quant a l'allotjament al sector del càmping, amb la meitat dels establiments oberts per aquestes dates, també es preveu que pugui tenir un bon comportament a les places destinades a bungalous, que podria situar-se al voltant del 70 %, si bé actualment el nombre de reserves encara és inferior. Tots els sectors esperen que el nivell de reserves puguin augmentar encara més d’aquí al pont, a mesura que es posin en funcionament a partir d’avui totes les estacions d’esquí alpí del Pirineu de Lleida.

Infolleida