Centres i museus aprofiten el pont per obrir les seves portes

06/12/2021

Aprofitant el dilluns festiu, centres i museus, com el Centre de Dinamització de Dinosaures de Tartareu, han obert les portes per apropar les seves exposicions als visitants. Des d’aquests equipaments asseguren que dies festius com els d’aquest pont els serveix per arribar a nous públics 

Un dilluns normal, el Centre d’Interpretació de Dinosaures de Tartareu tindria les portes tancades. Aquest dilluns, però, el centre ha obert aprofitant el Pont de la Constitució amb l’objectiu principal de ser un punt més d’atracció per als turistes que visiten la zona. 

 

Cal tenir en compte que aquest centre ofereix als visitants una mirada al món dels dinosaures de la zona propera, una exposició desconeguda encara per moltes persones i, és per això què, apunten, obrir en dies com aquests els permet arribar a nous públics. 

 

El Centre de Tartareu, però, no és l’únic que ha obert les portes aquest dilluns festiu, sinó que altres equipaments, com Seró Espai Transmissor o el Centre d’Interpretació del Montsec de Meià, recién inaugurat, també han apostat per apropar la història com a punt turístic.

Ariadna Sanchez Ber