Cloenda del curs de les aules d’extensió universitària de la Noguera de Bellcaire d’Urgell i Balaguer

15/06/2018

Les Aules d’Extensió Universitària de la Noguera de Bellcaire d’Urgell i Balaguer, organitzades des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, han finalitzat aquesta setmana el curs 2017-2018. El passat dimarts van ser les Aules de Bellcaire d’Urgell qui varen fer la cloenda amb l’entrega de diplomes als 95 participants i el dimecres ho varen fer les aules de Balaguer amb l’entrega de diplomes als 105 participants.

 

Les aules de Balaguer van iniciar-se l’any 2004 i ofereixen cada dimecres una conferència a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Noguera. En el cas de les de Bellcaire d’Urgell aquest any ha estat el seu primer curs, amb èxit d’assistència, i amb un format una mica diferent ja que les sessions han tingut lloc un cop al mes a la sala d’actes de l’Ajuntament de Bellcaire d’Urgell.

 

En ambdues aules s’han tractat temes de salut, alimentació, art, natura, cultura, etc. A més a més s’han realitzat dues sortides, una durant el mes de març al Centre d’Observació de l’Univers, i l’altra al Monestir de Sant Pere de Casserres i la Colònia Borgonyà l’Aula de Bellcaire d’Urgell,  i a la Seu d’Urgell i l’església de Sant Climent de Coll de Nargó, l’Aula de Balaguer.

 

Durant el mes de setembre s’obrirà el període d’inscripcions de les diferents aules que hi ha actualment a la Noguera, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Térmens i Menàrguens, i a més a més, s’iniciaran dues de noves, una a Ponts i l’altra a Vallfogona de Balaguer, on s’oferirà una conferència al mes i gaudiran també de sortides.

Infolleida