Conèixer els atractius turístics, un aspecte clau 

08/12/2023

Amb l’objectiu que titulars d’allotjaments turístics, albergs, cases rurals, restauració i càmpings es converteixin en altaveus difusors dels valors del territori i els seus atractius, l’ajuntament de Camarasa ha posat en marxa una formació gratuïta on s’ofereixen càpsules informatives per donar a conèixer els equipaments turístics més pròxims 

Turísticament parlant, la Noguera és una de les comarques de les terres de Lleida on l’aposta per part dels visitants és més gran. L’oferta d’activitats, tant culturals com esportives o rurals és molt gran i, és per això, que molts turistes escolleixen aquest destí per les seves vacances. Però saber vendre aquests productes, els actius i valors del territori, és un aspecte clau. És per això que l’ajuntament de Camarasa ha posat en marxa una formació gratuïta per als agents turístics del municipi. 

 

Així, la idea és anar més enllà en l’oferta que es fa als visitants del municipi. I ho han fet en un moment on el turisme és més baix, buscant, també, atraure públic en èpoques turístiques més febles. 

 

Cal tenir en compte que, actualment, Camarasa compta amb 25 allotjaments d’ús turístic, cases rurals, un alberg i un càmping. 

Ariadna Sanchez Ber