Detingudes tres persones a Tàrrega després de robar en un domicili a Artesa de Segre

20/02/2020

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns tres persones, dos homes i una dona d’entre 28 i 33 anys i veïns de la comarca d'Osona, com a presumptes autors d'un robatori amb força a Artesa de Segre. 

Els fets van passar dilluns, quan pels volts de les 12 del migdia diverses persones van alertar que s’havia produït un robatori amb força en un domicili situat al carrer Sitges de la localitat de la Noguera. Els lladres van forçar la porta del pis i, després de regirar les diferents estances, van sostreure joies i diners en efectiu. Tot seguit, van fugir ràpidament en un vehicle. 

Una patrulla es va dirigir al lloc dels fets mentre una altra muntava un dispositiu de controla a la carretera C-14, al terme municipal de Tàrrega. Va ser en aquest control on es va localitzar i aturar el vehicle en el que viatjaven els tres lladres. A l’interior del cotxe es van trobar, amagades en un compartiment, joies de dubtosa procedència. 

La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres delictes robatoris. Els detinguts, dos dels quals tenen antecedents, han passat avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

SEGRE.COM