“Digue’ns la teva”, campanya per conèixer la opinió dels visitants d’Algerri

25/06/2021

“Digue’ns la teva”, la nova campanya impulsada per l’ajuntament d’Algerri per conèixer l’opinió dles visitants al terme d’Algerri, s’ha engegat després de detectar un augment en el nombre de turistes desplaçats al municipi. A través d’un codi QR, els visitants poden accedir a una enquesta on fer les seves valoracions i propostes 

Conèixer l'opinió dels visitants al terme d’Algerri, aquest és el principal objectiu de la campanya “Digue’ns la teva”, impulsada per l’ajuntament d’aquesta vila. Així, a través d’un codi QR els visitants poden accedir a una enquesta on valorar l’entorn i fer diferents propostes per tal de millorar els serveis i les instal·lacions. 

 

En els darrers mesos, la vila ha vist augmentar el nombre de visitants que s’han desplaçat al municipi per tal de recorrer les diferent rutes que envolten l’espai natural Serra Llarga-Secans de la Noguera, i ha estat aquest el fet que els ha portat a impulsar aquesta campanya.

 

La nova campanya, engegada tot just fa dues setmanes, ja ha obtingut les primeres respostes, però no serà fins a finals d’estiu què el consistori de la vila en valorarà els resultats.

Ariadna Sanchez Ber