El Bellcairenc busca l'autor d'insults racistes i el farà fora

21/11/2019

L’enrenou que ha provocat la retirada del terreny de joc de tot l’equip del Vilanova de l’Aguda en solidaritat amb el jugador Moussa Sarr, que va denunciar insults racistes des de la grada del camp del Bellcairenc en un partit de Tercera Catalana disputat aquest diumenge passat, ha fet que el club local hagi obert una investigació per aclarir els fets i, en cas de confirmar-se, decretarà l’expulsió dels implicats.

“Hi ha molt embolic perquè uns diuen que no van sentir cap insult d’aquest tipus i d’altres, que va ser una cosa puntual. Ho estem investigant, però si es confirma que va passar i podem identificar la persona o persones que ho van fer, no entraran mai més al nostre camp”, va assegurar ahir Joan Carrasco, president del Bellcairenc, que va reiterar que no va sentir res. A més a més, lamenta que s’estigui titllant tot el poble de racista. “El que em sap greu és que estan tractant tot el poble com si fóssim racistes, i no ho som. Prova d’això és que en els últims quinze o vint anys sempre hem tingut jugadors de moltes nacionalitats, i gràcies a ells avui hi ha futbol al poble. Com hem de ser racistes”, va explicar, i va afegir: “Em sembla que tot això ha sortit de mare, perquè al minut 87, perdent per 3-0, abandonen el camp quan l’àrbitre no havia sentit res. Estic convençut que si el resultat hagués estat al revés, aquí no hauria passat res”.

 

“Si hagués sabut que es muntaria aquest enrenou, i faltant 3 minuts, potser hauria acabat el partit”

 

Per la seua banda, el Vilanova de l’Aguda va enviar ahir un segon escrit a la Catalana justificant la raó per la qual es va retirar del camp, ja que tem que pugui ser sancionat amb la pèrdua de tres punts de la classificació.

“Reglament en mà ens poden sancionar perquè l’àrbitre no ho va fer constar a l’acta, per això hem enviat un recurs al·legant que va ser en solidaritat amb el nostre jugador”, va indicar Jacint Bernaus, tècnic del Vilanova, que va reconèixer que “si haguéssim sabut que es muntaria aquest enrenou, i faltant només tres minuts, potser hauria acabat el partit”.

SEGRE.COM