El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre augmenta les dates de l’activitat “A l’estiu l’or el busquem al riu” 

19/08/2020

El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre ha ampliat al setembre l’activitat “A l’estiu l’or el busquem al riu” davant la gran demanda de places. L’activitat, molt exitosa durant l’estiu, haurà acollit una vuitantena de persones durant aquesta temporada 

“No hi ha places disponibles”, aquest és el cartell que el Centre d’Interpretació de l’Or del Segre ha hagut de penjar per l'activitat “A l’estiu l’or el busquem al riu”, una proposta que convida al públic a viure l’experiència dels buscadors d’or a la llera del riu Segre. Tot i que encara no es tenen les dades concretes, enguany seran més de 80 les persones que hauran realitzat aquesta activitat.   

 

Així doncs, i davant la gran demanda de places, l’activitat s’ha ampliat a les primeres setmanes de setembre, únics dies, encara, amb places disponibles.  

 

L’activitat de recerca d’or al riu té una durada de dues hores, i descobreix la història de l’explotació d’aquest valuós metall al Segre, la seva procedència i els usos i propietats. A més a més, també ensenya la tècnica manual per poder extreure l’or fàcilment de l’arena.

Ariadna Sánchez