El Parc Astronòmic del Montsec celebra el 10è aniversari

29/06/2018

L’acte de celebració, en el que es va inaugurar la nova exposició d’Astronomia i la Sala Starlight, va comptar amb nombroses autoritats, com la consellera de Presidència Elsa Artadi, o els expresidents de la Generalitat Artur Mas i José Montilla

La inauguració de la nova exposició permanent d’Astronomia i de la Sala Starlight ha donat el tret de sortida als actes de celebració del 10è aniversari del Parc Astronòmic. Aquesta nova exposició, a diferència de les anteriors, no es tracta de tant sols panells informatius, sinó que és un espai interactiu, on el públic és l’encarregat d’escollir allò que vol veure.

Nombroses autoritats han assistit a l’acte de celebració del Parc Astronòmic, com la consellera de Presidència Elsa Artadi, o els expresidents de la Generalitat Artur Mas i José Montilla, a més a més d’alcaldes de la Noguera i del Pallars Jussà, així com representats dels Consells Comarcals de la província de Lleida.

L’acte ha servit també per lliurar als ajuntaments de la zona els diplomes acreditatius de la renovació de la Certificació Starlight, un títol amb l’aval de la UNESCO.

Ariadna Sánchez