El Parc Astronòmic del Montsec dóna el tret de sortida al Festival d’Astronomia  

11/10/2023

Tallers, experiments, visites guiades i música, són les activitats que ompliran des d’aquest dimecres, i fins diumenge, el Parc Astronòmic del Montsec en el marc de la novena edició del Festival d’Astronomia. El certamen situarà, durant quatre dies, el Montsec com a epicentre del món astronòmic en un any on també es commemora el centenari del naixement de Joan Oró

Amb una visita nocturna al “Cel de la tardor”, el Parc Astronòmic del Montsec inicia la 9ª edició del Festival d’Astronomia del Montsec, un certamen que situarà, durant quatre dies, Àger com a epicentre de l’astronomia. Enguany, a més a més, agafa un caire especial, conmemorant el centenari del naixement de Joan Oró, el gran impulsor del Parc. 

 

Visites especials, tant diürnes com nocturnes, espectacles audiovisuals o concerts en directe, són algunes de les activitats que omplen el programa del festival que, de nou, penja el cartell de complet en moltes activitats. 

 

El Festival també pretén promocionar la cultura i patrimoni del municipi d’Àger, és per això que el concert de cloenda sortirà del Parc Astronòmic i tindrà lloc a la Col·legiata de Sant Pere. 

Ariadna Sanchez Ber