El Parc Astronòmic del Montsec iniciarà aquest divendres la 11ª temporada

25/02/2019

El PAM encara la nova temporada amb l’objectiu de consolidar el nombre de visitants després del rècord assolit l’any passat

El Parc Astronòmic del Montsec iniciarà, aquest divendres 1 de març, la seva onzena temporada amb l’objectiu de consolidar el nombre de visitants, després del rècord de 35.000 assolit l’any passat.

El Parc encara la nova temporada amb diverses activitats i projectes, com, per exemple, la nova Exposició Permanent, que es va inaugurar el passat 2018.

Les visites nocturnes, el Cicle Música sota les Estrelles o el Festival d’Astronomia del Montsec seran alguns dels esdeveniments que no faltaran en aquesta nova temporada. A més a més, i com a novetat d’enguany, tindrà lloc una nova visita diürna amb la projecció d’un audiovisual a la cúpula de l’Ull del Montsec, una activitat que es complementarà amb l’observació del Sol per tal de conèixer les seves característiques.

Cal tenir en compte que el Parc Astronòmic és un dels més importants del món i que, any rere any, es consolida com una de les marques turístiques de la comarca.

Ariadna Sánchez