El Parc Astronòmic del Montsec, una de les destinacions de l’estiu de FGC 

16/06/2021

El Parc Astronòmic del Montsec, que se suma a les estacions de muntanya i els trens turístics de Ferrocarrils de la Generalitat com a destinacions turístiques per aquest estiu, estrenarà, el proper 1 de juliol, el film “Pirineus la nuit” 

El proper 1 de juliol, el Parc Astronòmic del Montsec estrenarà el film “Pirineus la nuit”, una projecció que mostra com afecta al cel nocturn dels Pirineus la il·luminació de grans ciutats com Barcelona o París. L’estrena s’emmarca en l’inici de la nova temporada d’aquest equipament que, des d’aquest any, s’ha sumat a les diferents destinacions turístiques de Ferrocarrils de la Generalitat. 

 

Les estacions de muntanya, com La Molina o Boí Taüll, entre d’altres, així com els cinc trens turístics de la companyia són les altres ofertes que l’empresa FGC proposa com a destinacions per aquest estiu. 

 

Per aquest temporada, FGC ha incorporat, també, el sistema d’auto-venda d’entrades que ha de permetre als visitants poder adquirir les entrades per als diferents equipaments a través d’internet, promovent així, el projecte taquilla zero.

Ariadna Sánchez