El Parc Astronòmic tanca un Festival d’Astronomia de rècord 

01/11/2022

El sector turístic ha registrat un pont de Tots Sants amb xifres molt bones en quant als nivells d’ocupació. Les bones temperatures han ajudat, també, a que molts turistes escollissin la província de Lleida com a destinació turística. Propostes com el Festival d’Astronomia del Parc Astronòmic del Montsec han estat, també, molt ben rebudes pels visitants 

Després d’un estiu de rècord en quant a turisme, les comarques de Lleida han seguit sumant visitants aquest pont de Tots Sants. Al llarg d’aquests dies, els allotjaments de les zones turístiques de la demarcació han comptat amb una ocupació mitjana que ha arribat gairebé al 80%. Les bones temperatures han ajudat, també, a aconseguir aquestes xifres. Propostes com el Festival d’Astronomia han estat una de les opcions escollides a la zona de la Noguera, un festival que ha batut rècord en quant a visitants. 

 

I esque alguns visitants han aprofitat fins la última jornada del pont per fer turisme. 

 

Així mateix, entre el gener i el setembre, Lleida ja ha rebut més d’un milió de visitants, que han sumat prop de tres milions de pernoctacions, amb la qual cosa ha marcat, també, xifres rècord.

Ariadna Sanchez Ber