El Tren dels Llacs inicia la temporada

29/08/2020

La nova temporada, que s’havia d’iniciar el passat 4 de juliol, s’allargarà fins el proper 31 d’octubre. En el trajecte, d’un total de 89 quilòmetres que uneixen Lleida i la Pobla de Segur, és obligatori l’ús de mascareta 

El Tren dels Llacs ha estrenat, aquest dissabte, la seva nova temporada després d’ajornar-ne l’inici, que havia de ser el passat 4 de juliol, a causa del confinament decretat al Segrià. Aquest servei turístic, que va néixer l’any 2009 amb l’objectiu de convertir-se en un referent que contribueixi a la dinamització econòmica de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà, fa un recorregut que permet als viatgers retrocedir en el temps i gaudir de la natura. Durant el seu recorregut, d’un total de 89 quilòmetres, el tren passa per 40 túnels i 58 ponts. 

En concret, el Tren dels Llacs, que uneix Lleida amb la Pobla de Segur, circularà tots els dissabtes fins el proper 31 d’octubre. 

La pandèmia, però, també ha marcat aquest tren turístic, obligant a prendre diferents mesures de seguretat i protecció, com són l’ús obligatori de mascareta així com pantalles protectores als espais d’atenció al client.

Ariadna Sánchez