El turisme torna pel pont del Pilar

10/10/2021

El sector turístic fa un balanç molt positiu del pont del Pilar que, a la demarcació de Lleida, s’ha situat sobre el 80% de mitjana durant els quatre dies i amb puntes de fins al 90% el cap de setmana. De nou, el turisme familiar i de proximitat ha estat el què ha permès, a molts establiments, penjar el cartell de complet 

El turisme familiar i de proximitat ha tornat a omplir de nou aquest pont del Pilar els bungalows i cases rurals de les comarques de Lleida. L’eliminació de la limitació de persones, el bon temps i la cerca de naturalesa i tranquil·litat són alguns dels factors que han permès al sector encarar el pont amb satisfacció.

 

Així, el Patronat de Turisme destaca la bona ocupació a la demarcació de Lleida, situant-se sobre el 80% de mitjana durant els quatre dies i amb puntes de fins al 90% el cap de setmana. Des del sector, destaquen que en alguns dels equipaments ja fa dies que van penjar el cartell de complet. 

 

La recuperació d’algunes activitats que s’havien hagut d’aturar a causa de la pandèmia, ha estat, també, un dels factors que ha permès al turisme tornar a omplir de nou els seus establiments.

Ariadna Sanchez Ber