Es multipliquen les cancel·lacions turístiques a la Noguera

18/07/2020

El sector turístic de la Noguera s’ha vist afectat per les noves mesures aplicades a la comarca, el confinament del Segrià i la por als contagis. Les empreses turístiques, que es troben en el moment de campanya més alt, alerten que un nou tancament els pot perjudicar greument 

Les noves mesures, el confinament del Segrià i la por als contagis han comportat que el turisme de la Noguera hagi vist com les cancel·lacions en allotjaments turístics de la comarca es multipliquin. En aquests apartament d’Àger, per exemple, les cancel·lacions encara no han arribat, però calculen que serà a partir de dilluns que aquestes s’iniciaran. 

 

Però no és només en els allotjaments on s’ha notat la baixada de turisme, sinó que empreses dedicades a l’oci i activitats d’aventura també han vist baixar el nombre de reserves. 

 

Les conseqüències econòmiques en aquest àmbit també es van sumant i el sector apunta que, si no millora la situació, la recuperació serà llarga tenint en compte que estan en el punt àlgid de la campanya turística. 

Ariadna Sánchez